DOLAR 32,3787 0.18%
EURO 35,0555 -0.16%
ALTIN 2.324,980,25
BITCOIN 2272623-0.58988%
Rize

HAFİF YAĞMUR

15:58

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Kıyı Emniyeti Tesislerine Sığmıyoruz Artık (18.04.2010)

Kıyı Emniyeti Tesislerine Sığmıyoruz Artık (18.04.2010)

28 Eylül 2021 21:48
Kıyı Emniyeti Tesislerine Sığmıyoruz Artık (18.04.2010)
0

BEĞENDİM

Öncelikle 18 Nisan 2010 pazar günü davetimize katılarak bizi yalnız bırakmayan tüm derelilerimize teşekkür ederiz… Katılmayı çok istediği halde çeşitli sebepler ile katılamayan ve başka şehirlerde yaşamaları sebebi ile faaliyetlerimizi sitemizden takip eden derelilerimiz için günün detaylarını paylaşmak isterim…

Sabahın erken saatlerinden itibaren artarak çoğalan kahvaltımız

tek cümle ile  Kıyı Emniyeti Tesislerine Sığmıyoruz Artık.. diye anlatılabilir.

Derneğimiz kuruluşundan itibaren gerçekleştirdiğimiz faaliyetler de rezervasyon öncesinde zorlanıyor, organizasyonlarımız tahminimizin altında bir sayı ile gerçekleştiğinde üzülüyor idik. Son zamanlarda ise bunun tersi yaşanıyor. Yoğun katılım ile gerçekleşen kahvaltımızda salona sığmadık, ilave sandalyeler ile konuklarımızın ayakta kalmamasını sağladık. Bir derelimizin “başkan neden bu kadar küçük yerlerde toplanıyoruz” sorusuna cevabımız, “salonlar küçük değil biz gün geçtikçe büyüyoruz” oldu.

Katılım ile ilgili bir başka gözlemim ise davetlerimizde hanımların ve çocukların sayısının gün geçtikçe artmasıdır. Doğamıza, çevremize, kültürümüze yönelik çalışmalarımız da başarılı olmak için hanımlarımızın bizi fark etmesi, desteklemesi gerekliliği hep gündemimizde idi. Bugünün çocukları, yarının gençleri, gelecek neslimizi oluşturacak miniklerimizi ve hanımefendilerimizi aramızda görmek memnuniyet verici bir gelişmedir.

Bir başka memnuniyet verici gelişme ise; dün ilk kez aramıza katılan yeni yüzlerin varlığıdır. Sayın Ömer KAYIKÇI, Rasim SÜSLÜ, Erol AKSU, Yurdanur TANDOĞAN aileleri ile birlikte aramıza katılarak dernek faaliyetlerine katkı sağlamaktan, memlekete yönelik çalışmalarımızdan mutlu olduklarından bahsederek derneğimize üye olmuşlardır.

Yeni üyelerimiz Ailemize hoş geldiniz…

Dernek Başkanımız Alaettin AKTEPE  tüm derelilerimizi masalarında tek tek ziyaret ederek; Projelerimiz, Çöp kamyonundaki son durum ve sıkıntılarımız konusunda bilgiler verdi…

Tek geliri hem derelilerimizin bağışları ve üye aidatları olan derneğimiz aidatların toplanması konusunda sıkıntılar yaşamaktadır.

Giriş ücreti 20 TL, aylık aidatların 10 TL olduğu üyelik koşullarında kuruluştan 2009 yılı sonuna kadar toplanması gereken aidat bedelinin henüz 4/1 i kadarı toplanabilmiştir.

Aidatların tamamının toplanması memleketimiz, sosyal ve kültürel değerlerimizin korunmasını, çevreye ve doğa’ ya dair birçok projemizin gerçekleştirilmesi demektir.

Bu sebeple üyelerimizden bizlerle iletişime geçerek aidat ödeme durumları hakkında bilgi almalarını,  ödemeler konusunda destek olmalarını beklemekte ve rica etmekteyiz.

Memleketten son haberler, havalar, çayların durumu hakkında görüş alışverişlerinde bulunulan, samimi bir ortamda sona eren kahvaltıda; Güzel mekanın rezervasyonunda sağladığı destek için Sayın Ömer ASMALI’ ya, günü görsel olarak sizlerle paylaşmamızı sağlayan fotoğraflar için kardeşimiz  Rabia MORGül’e, sunduğu Tulum dinletisi için Sayın Mehmet ali UYUMAZ’a ve başta da belirttiğim gibi davetimize katılarak desteklerini bizden esirgemeyen tüm konuklarımıza teşekkür ediyorum.

Bundan sonraki faaliyetlerde katılımcı sayısının artması umudu ve temennisi ile …….

Her başarı ilk başta bir hayaldi.

En büyük çınar bir dalda, en güzel kuş bir yumurtada saklıdır.

Hayaller de gerçeklerin tohumu ve yumurtasıdır.

Gülay AKSU

Melyatderesi Derneği Yönetim Kurulu üyesi

KAHVALTI DAVET METNİ:18 Nisan Pazar Sabahı Kahvaltıda Buluşuyoruz.Kış aylarının soğuk ve kasvetli günlerinden sonra kendini gösteren sıcak güneşli bir Pazar gününde bir araya gelmeyi arzu etmekteyiz. Çay sürgün sezonu başlamadan, okullar kapanıp tatilciler şehri terk etmeden Muhteşem boğaz manzarasında kahvaltı edip, hasret giderip, güzel, coşkulu bir gün geçirmek isteyen Tüm derelilerimizi 18 Nisan Pazar günü alıştığımız mekanda, Kıyı Emniyeti Sosyal Tesislerinde aramızda görmek isteriz. Melyatdereli dostlarımız aileleri ile birlikte davetlidir.Bu mesajı okuyamayan, SMS mesajı ile ulaşamadığımız, tanıdığınız, etrafınızda o gün aramızda olmak isteyeceğini düşündüğünüz kişileri de haber etmenizi rica ederiz.

 

 


 

 

Organizasyon     : Melyatderesi Derneği

Tarih                 : 18 Nisan 2010 Pazar

Saat/Başlangıç   : 10.00

Yer                   : Kıyı Emniyeti Sosyal Tesisleri

Adres                : Anadolu Hisarı / Beykoz (0216)332 00 06/08

( Anadolu Hisarı / Spor Akademisi Karşısı )

 

 

 

Ulaşım açıklamaları: Otobüsler ile gelecekler için;  Ümraniye’den 11.H, Kadıköy’den 15 F, Üsküdar’dan 15 Durak:  Marmara Üniversitesi Akademi Durağı Hisar.

Açık büfe Kahvaltı ücreti kişi başı : 20 TL

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.